10 vtipu o blondýnkách! 1 část

10 vtipu o blondýnkách! 1 část

Příspěvekod Zoomiceq14 » 09 čer 2011 18:39

1.
Kolik je celkem vtipů o blondýnkách? Žádný - všechny jsou pravda!

2.
Povídají si dvě blondýnky: "Hele, při vaření mi zbyla horká voda. Nevíš, co s ní?". Druhá povídá: "Tak ji dej do mrazáku, teplá voda se vždycky hodí..."

3.
Blondýna a bruneta skočí z mrakodrapu. Obě zároveň a bez padáku. Kdo dopadne dřív?
Bruneta, bo blondýna se ještě musí ptát na cestu...

4.
Blondýna jedoucí v Peugeotu bručí nad splasklou pneumatikou: "Neřádi mi dali u té pumpy zkažený vzduch."

5.
Co umí blondýnka nejlepšího k večeři?
Rezervovat stůl v restauraci.

6.
Jede takhle blondýnka autem a narazí do stromu. Poté vyleze z auta, obejme strom a povídá: "Strome, stromečku, promiň, promiň, ale já troubila!"

7.
Víte jak zabavíte blondýnku?
Postavíte jí do kulaté místnosti a řeknete ať se postaví do rohu!!!!!

8.
Co uděláte, když po vás blondýnka hodí pojistku?
Zdrháte jako o život, protože má v puse granát.

9.
Víte co udělám když na mně hodí blondýnka granát?
Odjistím ho a hodím jí ho zpátky.

10.
Jedna blondýnka stojí na mostě a hází do vody dlaždičky - hodí kouká, hodí kouká přijde policajt a ptá se copak to tu děláte? A blondýnka povídá no podívej hranatý kostičky a kulatý kruhy!
Zoomiceq14
Fun Lumík
Fun Lumík

Zpět na O Blondýnkách