Černý humor

Re: Černý humor

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:26

"Proč jsi taková smutná holčičko?" ptá se paní malé holky, která pláče na pískovišti. "Umřela mi babička...." odpoví holčička. "To už tak bývá, babička byla stará a tak umřela," snaží se jí paní utěšit. "Já vím, ale tatínek za to dostal 20 let."
Majsterking
Fun God
Fun God

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:26

"Tak jak bylo na školním výletě?" vyzvídá maminka od své dcery, která se vrátila domů. "Senzačně, nejkrásnější výlet" jásá dceruška. "Hned ráno spadla paní učitelka do propasti a museli jsme celý den na ni házet kamení, než přestala křičet."
Majsterking
Fun God
Fun God

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:27

Dou dva malomocní po ulici a potkají známého. Ten známý je pozdraví. Jeden malomocný odpoví a tomu druhému malmomocnému odpadne kousek masa. Ten co odpověděl na pozdrav toho druhého pokárá: "To seš celej ty. Místo abys pozdravil, tak zase jen něco utrousíš."
Majsterking
Fun God
Fun God

K Novákům přijde prodavač vysavačů. Na zem vysype spoustu odpadků a říká: "Všechno, co ten vysavač nevysaje, sním." "Tak to vám přeji dobrou chuť, od včerejška nám nejde proud."
Majsterking
Fun God
Fun God

Sejdou se takhle dva patologové a vyprávěj si zážitky z práce.......jeden z nich začíná vykládat své dojmy....."Ty Franto, včera jsem Ti měl na stole ženskou, nádherně vyvinutou, kozy snad pětky, poštěváka jako okurku..." "Co,tak velkej?" "Ne,tak kyselej."
Majsterking
Fun God
Fun God

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:28

Vrátil se český zbohatlík z Afriky a mimo jiné se chlubil, že ulovil dva slony, dva lvy a dva nouplízy. Když se ho ptali, co to ten nouplíz je, tak říkal: "Já nevím, bylo to černé jako opice a když jsem na to mířil kulovnicí, tak to utíkalo na strom a řvalo Nou plíz, nou plíz!"
Majsterking
Fun God
Fun God

Rybář vytáhl zlatou rybku. Prý ať ho pustí, že mu splní tři přání. Chtěl být bohatý, mít krásnou ženu a být sklavný. Když se ráno vzbudil, tak kouká - všude zlato, luxus. Otevřou se dveře, vstoupí krásná ženská, přijde k posteli, políbí ho na čelo a říká: "Vstávej, Ferdinande, musíme do Sarajeva!"
Majsterking
Fun God
Fun God

Přiběhne starší pán do hospody a říká: "Každou chvíli! Každou chvíli!" Jedna paní se prá: "Manželka bude rodit?" Pán: "Ale ne, spadla do studny, a ještě šlape vodu!"
Majsterking
Fun God
Fun God

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:29

Děda jde o půlnoci na hajzlík. Vrátí se a říká babce: "Babko mi opravdu máme na hajzlu duchy! Když jsem přišel samo se rozsvítilo a když jsem odcházel samo se zhaslo." Babka se otočí, skoro dostane infarkt a říká dědkovi: "Dědo ty debile, ty jsi se zase vysral do ledničky!"
Majsterking
Fun God
Fun God

Příspěvekod Majsterking » 17 čer 2011 22:29

Vyhodí moře na břeh zlatou rybku. Jde kolem dědeček a rybka na něj volá: "Když mě hodíš zpátky, splním ti tři přání." Ale dědeček do ní kopne se slovy: "Já na tebe seru, já jsem kouzelnej dědeček."
Majsterking
Fun God
Fun God

PředchozíDalší

Zpět na Černý humor